Postet nga: Marrëveshjet

Kosova me marrëveshje me Gjermaninë dhe Kroacinë për eksport të mbeturinave

Qeveria e Kosovës ka miratuar marrëveshje me Qeverinë gjermane dhe atë kroate për qarkullim ndër-kufitar të mbeturinave të reciklueshme.

Prokuroria në Gjilan ka zgjidhur 708 raste përmes procedurave alternative

Prokuroria Themelore në Gjilan, edhe gjatë vitit 2018, ka aplikuar procedurat alternative, për vepra të ndryshme penale, me fokus marrëveshjet për pranimin e fajësisë.

'Patriotizmi Folklorik' i Marrëveshjeve Kosovë - Shqipëri

Dhjetëra marrëveshje të nënshkruara ndërmjet dy qeverive, të Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, po konsiderohen nga analistë, ekspertë të ekonomisë, përfaqësues të ...

2 Vjet Zvarritje e (Mos)Marrëveshjeve për Asociacionin e Demarkacionin

Më 25 gusht janë bërë 2 vjet prej që ish-ministri i Punëve të Jashtme, tani President i vendit, Hashim Thaçi kishte nënshkruar marrëveshjen në Bruksel për ...

Veseli: Pres Pamje të Bukura nga Seanca

Pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, kryeparlamentari Kadri Veseli teksa tregoi caktimin e seancës të premten, tregoi edhe pritjet e tij nga ajo seancë.

Aktivistët Shqiptarë Ankohen në Policët Kosovarë për Dhunë

Një grup prej 40 shqiptarësh, mbështetës të opozitës së Kosovës të cilët janë kthyer mbrapsht nga policet kufitarë gjatë kohës kur ishin duke shkuar ...

Opozita: Marrëveshjet S’kanë Shpëtim!

Manifestimin e hapi Artan Abrashi nga Lëvizja “Vetëvendosje”  i cili kishte qëndruar një muaj në paraburgim, pastaj vazhduan Lulzim Kabashi nga AAK-ja dhe Sinan Alija nga Nisma.

Sot Manifestimi i Opozitës në Prizren

Opozita këto marrëveshje me manifestime nisi  t’i kundërshtojë në Prishtinë më 28 nëntor, për të vazhduar pastaj me manifestime të ngjashme në Gjakovë, Gjilan, Pejë, ...