Postet nga: marreveshjet nderkombetare

Në mungesë të kuorumit shtyhet seanca për marrëveshjet ndërkombëtare

Pas më shumë se 3 ore debat, deputet e Kuvendit të Kosovës nuk kanë të votojnë 5 pikat e rendit të ditës që kishin mbetur nga seanca e kaluar.

Vjosa Osmani kërkon nga deputetët t'i votojnë marrëveshjet ndërkombëtare

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani në Kuvendin e Kosovës ka kërkuar nga të gjitha partitë politike të votohen marrëveshjet ndërkombëtare sepse sipas saj ato janë në interesin ...

Arben Gashi kërkon nga opozita që t'i votojnë marrëveshjet ndërkombëtare

Arben Gashi shef i grupit parlamentar të LDK-së, pas refuzimit të PDK-së për ti votuar marrëveshjet ndërkombëtare ka thënë që LDK asnjëherë nuk ka ...

PDK i hakmerret Hotit, nuk i voton marrëveshjet ndërkombëtare

Në seancën e Kuvendit të Kosovës në të cilën në rend dite janë disa marrëveshje ndërkombëtare, deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi ka thënë ...

"Lufta politike" në Kuvend lë të pa ratifikuar projektin për ujëra të zeza në Gjilan

Politikanë lokalë të partive të ndryshme nga Gjilani e deri te përfaqësues të lartë ndërkombëtarë në Kosovë kanë kritikuar ashpër deputetët e Kuvendit të ...

Votohen tri marrëveshje ndërkombëtare

Me 87 vota për është miratuar shqyrtimi i Projektligjit për Ratifikimin e "Marrëveshjes Bilaterale ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Dukatit të ...

Inatet politike zvarritën miratimin e marrëveshjeve ndërkombëtare në Kuvend

Muaji korrik ishte koha kur deputetët e Kuvendit të Kosovës, duhej t’i votonin disa marrëveshje ndërkombëtare të cilat do t’i siguronin vendit fonde ...