Postet nga: marreveshjet nderkombetare

​Në mungesë të kuorumit përfundon seanca e Kuvendit të Kosovës

Në mungesë të kuorumit, Kuvendi i Kosovës ka përfunduar punimet e seancës së datës 04.04.2023.

Konjufca: Rast i rrallë ku të gjitha partitë pajtohen për zgjedhje dhe nuk arrihet të ndodh kjo gjë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje nuk ka diskutuar në mënyrë të veçantë për datën e ...

Kuvendi Kosovës nesër mban seancë, në rend të ditës marrëveshjet ndërkombëtare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës pritet të mblidhen më 07.03.2024 në ora 10:00 për të zhvilluar punimet e seancës plenare.

S'ka kuorum, nëntë marrëveshje ndërkombëtare mbesin pa u votuar në Kuvend

Kuvendi i Kosovës nuk pati kuorum të mjaftueshëm për të hedhur në votim nëntë marrëveshje ndërkombëtare në seancën e mbajtur më 15.02.2024.

Kuvendi pa kuorum për votimin e marrëveshjeve ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës nuk pati kuorum të mjaftueshëm për të hedhur në votim nëntë marrëveshje ndërkombëtare të cilat kanë qenë sot në rend ...

LVV e ndryshon rendin e ditës me pikën për Projektin “Europa Digjitale”, opozita e kundërshton

Lëvizja Vetëvendojse ka kërkuar që në rendin e ditës së seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës, të shtohet si pikë edhe shqyrtimi i ...

Ambasadori Rohde mirëpret miratimin në Kuvendin e Kosovës të marrëveshjeve ndërkombëtare

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka reaguar pas miratimit të marrëveshjeve ndërkombëtare në Kuvendin e Kosovës.

Kuvendi mbyll punimet për sot, shtyhet debati për Raportin e Komisionit Europian

Në mungesë të kuorumit për të vazhduar votimin e marrëveshjeve ndërkombëtare, Kuvendi i Kosovës ka mbyllur punimet e seancës së sotme.