Postet nga: Marreveshje

ARBK e Komuna e Leposaviqit nënshkruajnë marrëveshje

Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve në Kosovë (ARBK) ka nënshkruar një marrëveshje me Komunën e Leposaviqit.

Qeveria kërkon nënshkrimin e presidentes për të lidhur marrëveshje ushtarake me Turqinë

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin përmes të cilit i kërkohet Presidentes Vjosa Osmani t’i jap autorizimin Ministrisë së Mbrojtjes për nënshkrim të Marrë...

Nënshkruhet marrëveshje në vlerë 13.2 milionë euro për trajtimin e ujërave të zeza në Prishtinë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ nënshkruan marrëveshje në vlerë prej 13,2 milionë euro për trajtim të ujërave ...

Nënshkruhet marrëveshje 20 milionëshe për trajtimin e ujërave të zeza në Ferizaj

20 milionë euro do të shkojnë për trajtimin e ujërave të zeza në rajonin e Ferizajt, për të parandaluar shkarkimin e ujërave të zeza në lumenj.

Përparim Rama nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me 5 komunat fqinje

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama nënshkroi marrëveshje të bashkëpunimit ndërkomunal me kryetarët/nënkryetarët e 5 komunave fqinje: Podujevë, Lipjan, Fushë-Kosovë, Graç...

Nënshkruhen tri marrëveshje mbi 80 milionë euro për ndërtimin e ngrohtores diellore në kryeqytet

Sot është bërë nënshkrimi i tri marrëveshjeve në vlerë mbi 80 milionë euro për ndërtimin e ngrohtores diellore në Prishtinë, mes ministrit të Financave, Hekuran Murati ...

Kosova dhe SHBA nënshkruajnë marrëveshje mbi masat e sigurisë së informacionit të klasifikuar

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë nënshkruar marrëveshje mbi masat e sigurisë me qëllim të mbrojtjes së informacionit të ...

"Të kthehen serbët në polici, pastaj zgjedhjet në veri"

Tërheqja e të gjithë pjesëtarëve të njësive speciale të Policisë së Kosovës nga veriu, kthimi i serbëve në polici dhe mbajtja e zgjedhjeve të ...