Postet nga: marko roshiq

Vrasja e Ivanoviqit, Gjykata rrëzoi aktakuzën e Prokurorisë Speciale ndaj 'POPIT'

“Prokuroria nuk ka respektuar afatet për ngritjen e aktakuzës, pasi fillimi i hetimit ndaj të pandehurit, me aktvendimin për zgjerimin e hetimeve mban datën 12.04.2019 dhe deri ...

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, i dënuari në arrati, nuk ishte prezent as në seancën kur u shpall aktgjykimi dhe iu caktua paraburgimi

Marko Roshiq i dënuar nga Gjykata me 10 vite burgim dhe gjobë prej 10 mijë eurosh në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq.

Gjykata e Prishtinës konfirmon lëshimin e urdhër-arrestit për Marko Roshiqin

Gjykata e Prishtinës ka konfirmuar për KALLXO.com se ka lëshuar urdhër-arrest për Marko Roshiqin, njërin nga të dënuarit për rastin e ...

Arratiset i dënuari për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, Marko Roshiq

Është arratisur nga drejtësia, Marko Roshiq njëri nga të dënuarit për rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, gjykata dënon me burg disa të përfshirë në rast

Vrasja e udhëheqësit të Nismës së Serbisë për Demokracisë dhe Drejtësi Oliver Ivanoviç, ka marrë epilog rrugëtimi gjyqësor në shkallë të parë, pas ...

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, prokurori Çerkini: Pesë të akuzuarit të dënohen sipas ligjit në fuqi

Procesi gjyqësor për rastin e vrasjes së politikanit Serb, Oliver Ivanoviq ka prekur fundin më 21.06.2024, me dhënien e fjalëve përfundimtare nga palët në procedurë.

Gjobitet avokati që kishte dërguar praktikantin për përfaqësim në seancën për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Gjykata e Prishtinës ka gjobitur me 350 euro avokatin Dejan Vasiq lidhur me ndodhinë e në seancën e djeshme (12.06.2024), kur praktikanti i zyrës së tij kishte përfaqë...

I akuzuari në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit mohon të ketë pasur kontakte për punë me Radoiçiqin

I akuzuari Nedelko Spasojeviq ka dhënë mbrojtjen e tij në gjykimin për rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.