Postet nga: marjan dema

UP i blen xhip 38 mijë euro Marjan Demës, në tenderin pa konkurrencë

Menaxhmenti i lartë i Universitetit të Prishtinës pritet të bëhet me veturë të re.

Rektori ankohet se vetura e UP-së nuk ndizet pa shtyrje

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema ka arsyetuar kërkesën e menaxhmentit për të blerë vetura të reja.

Rektorati i UP-së kërkon vetura me ulëse të bebeve

Universiteti i Prishtinës ka hapur tender të blejë vetura, të cilat duhet të kenë përgatitje për ulëse të fëmijëve.

Rektori planifikon të blejë xhip ku pihet duhani

Universiteti i Prishtinës po kërkon të blejë një xhip me procedura të përshpejtuara për nevoja të rektorit të Universitetit, Marjan Dema .

UP nikoqir i konferencës ndërkombëtare NETTIES, promovohet e-shkenca

Sot në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” është hapur konferenca ndërkombëtare NETTIES, e cila mbledh studiues dhe akademikë nga vende të ndryshme të botës. Në bashkë...

Marjan Dema pjesë e Forumit të rektorëve nga Europa Juglindore dhe Ballkani Perëndimor

Rektori i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", Marjan Dema, sot ka marrë pjesë në Forumin e Katërt të Rektorëve të Europës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor, ...

Rektori Dema uron studentët e UP-së që triumfuan në garën ndërkombëtare në Vjenë

Studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” triumfuan në garën për të drejtën ndërkombëtare komerciale dhe të drejtën e arbitrazhit “Willem C. ...

UP dhe ARC nënshkruajnë memorandum për shkëmbim të të dhënave

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”  ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Agjencinë e Regjistrimit Civil (ARC), me të cilën parashihet shkëmbimi dhe identifikimi i saktë i ...