Postet nga: marigona osmani

‘Ne nuk harrojmë’, protestë kundër kthimit në rigjykim të rastit të vrasjes së Marigona Osmanit - VIDEO

Për të kundërshtuar vendimin e Gjykatës së Apelit, që riktheu në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit më 2021, është mbajtur protestë në Prishtinë më 28.02.2024.

Vrasja e Marigona Osmanit, arsyetimi i Gjykatës së Apelit pse e ktheu rastin në rigjykim

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e të akuzuarve për vrasjen e Marigona Osmanit.

Apeli e kthen në rigjykim rastin e vrasjes së Marigona Osmanit

Gjykata e Apelit ka anulur aktgjykimin e Gjykatës së Ferizajit dhe ka kthyer në rigjykim rastin e vrasjes së 18-vjeçares nga Ferizaj, Marigona Osmani.

Vrasja e Marigona Osmanit, familja kërkon burgim të përjetshëm për Arbër Sejdiun

Rasti i vrasjes së Marigona Osmanit arriti në Gjykatën e Apelit, në të cilën sot është mbajtur seanca kundër të akuzuarve Dardan Krivaça e Arbër ...

Dardan Krivaça e Arbër Sejdiu pritet të dalin sot para Gjykatës së Apelit

Në Gjykatën e Apelit sot pritet të dalin Dardan Krivaça dhe Arbër Sejdiu të akuzuar për vrasjen e 18-vjeçares, Marigona Osmani në gusht të vitit 2021.

Prokuroria e Ferizajt konfirmon se ishin zhvilluar hetime rreth pretendimeve të familjes së Marigona Osmanit për kanosje nga Dardan Krivaça

Për më shumë se 1 vit, Prokuroria e Ferizajt asnjëherë nuk konfirmoi nëse Dardan Krivaça nga burgu kërcënoi nënën e Marigona Osmanit.

Babai i Marigona Osmanit: Dardan Krivaça na kërcënoi nga burgu

Babai i Marigona Osmanit, Muhabi Osmani ka treguar se familja e tij ka marrë kërcënime përmes mesazheve nga profile në rrjete sociale me emër të Dardan ...

'Na është çelë edhe një varrë neve' - Babai i Marigona Osmanit për rastin e Liridona Ademajt

Muhabi Osmani, babai i Marigona Osmanit, e vrarë më 2021, në KallxoPërnime tregon se në Gjykatën e Apelit si familje u ankuan për dënimin prej 15 vjetëve ...