Postet nga: Manifestimi

Tirana solidarizohet me Ukrainën - Fotogaleri

Një manifestim në solidaritet me Ukrainën u zhvillua të premten në formë marshimi nga sheshi "Skëndërbej"  deri në sheshin pranë ambasadës ause në rrugën tashmë ...

Shënohet 24-vjetori i betejës së Gllogjanit

Me nderime të shumta për dëshmorët ka nisur sot shënimi i 24-vjetorit të betejës së Gllogjanit, e njohur edhe si “Epopeja e Dukagjinit”.

Sot nis manifestimi "Flaka e Janarit 2022"

Sot në Gjilan nis manifestimi kulturor “Flaka e Janarit 2022”.

Mbahet sot në Klinë manifestimi letrar ‘Dita e Agollit’

Për herë të dytë do të mbahet sot në qytetin e Klinës manifestimi letrar "Dita e Agollit".

Haziri: 'Flaka e Janarit' do të Ndërkombëtarizohet

Kreu i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka deklaruar sot se manifestimin e “Flaka e Janarit” nga viti i ardhshëm do ta bëjë manifestim ndërkombëtar.

Shpjegimi Opozitar për Demarkacionin

Haradinaj gjatë takimit të subjekteve opozitare me qytetarë të Pejës tha se Amerika nuk tha se ku duhet të jetë kufiri Kosovë-Mali i Zi.

Opozita: Marrëveshjet S’kanë Shpëtim!

Manifestimin e hapi Artan Abrashi nga Lëvizja “Vetëvendosje”  i cili kishte qëndruar një muaj në paraburgim, pastaj vazhduan Lulzim Kabashi nga AAK-ja dhe Sinan Alija nga Nisma.

Sot Manifestimi i Opozitës në Prizren

Opozita këto marrëveshje me manifestime nisi  t’i kundërshtojë në Prishtinë më 28 nëntor, për të vazhduar pastaj me manifestime të ngjashme në Gjakovë, Gjilan, Pejë, ...