Postet nga: Malishevë

Investitorë gjermanë shprehin interesim për të investuar në Malishevë

 

Malishevë, mbahen ligjerata për parandalimin nga pickimi i rriqrave

Në territorin e Komunës së Malishevës, është duke vazhduar zbatimi i masave parandaluese, në kuadër të strategjisë nacionale, për luftimin dhe parandalimin e Etheve Hemorragjike Krime ...

Arrestohet burri pasi rrahu gruan, policia i gjen edhe Kallashnikov

Një burrë është arrestuar mëngjesin e kaluar, në Malishevë pasi dyshohet se ka rrahur gruan e tij.

Malishevë, fillon spërkatja e kafshëve në kuadër të masave kundër rriqrave

Në Malishevë ka filluar repilimi (spërkatja ) e  kafshëve në kuadër të strategjisë kombëtare për luftimin e etheve hemorragjike, e udhëhequr nga Ministri i Shë...

Fillojnë ligjërata vetëdijësuese kundër rriqrave

Komuna e Malishevës ka njoftuar se nga nesër do të startohet me mbajtjen e ligjëratave vetëdijësuese për rrezikun nga thumbimi i rriqrave, të cilë...

Malishevë, arrestohet për kërcënim të policit përmes telefonit

Një burrë dyshohet se ka kanosur zyrtarin policor përmes telefonit.

Malishevë, arrestohet për posedim të narkotikëve

Një person është arrestuar në Malishevë, pasi gjatë kontrollimit nga ana e Policisë i është gjetur dhe konfiskuar një sasi me substancë narkotike e llojit marihuanë në peshë 5.05 gramë.

Malishevë - Pas shqiptimit të gjobës sulmoi zyrtarët policor

Një person është arrestuar në Malishevë për pengim të personit zyrtar.