Postet nga: Lutfi Zharku

Zharku: Ministria e infrastrukturës nuk është dashur ta nënshkruajë marrëveshjen për 53 milionë euro

Ish-ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ka thënë se nuk ka pasur të drejtë Ministria e Infrastrukturës që udhëhiqej nga Pal Lekaj, ta nënshkruajë kontratën ...

Ish-ministri Lutfi Zharku pritet të dëgjohet si dëshmitar në rastin e 53-milionëshit

Ish-ministri i infrastrukturës, Lutfi Zharku, pritet të jap dëshminë e tij lidhur me rastin e njohur si 53---milionëshi, në të cilin të akuzuar janë ish-ministri Pal Lekaj, ...

53 milionëshi për Bechtel–Enka, ftohet edhe një ish-ministër për të dëshmuar

Ish-ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku është ftuar nga Gjykata që të jap dëshminë e tij në Rastin e 53 milionëshit.

Shkeljet nëpër tenderë në Ministrinë e Infrastrukturës në kohën e Lutfi Zharkut e Pal Lekajt

Shkelje në procedurat e prokurimit, kryesisht në projekte të infrastrukturës rrugore, si dhe ngecje në zbatimin e rekomandimeve të Auditorit, ka gjetur mes tjerash në katër vitet e ...

'Arratisja' e qeverisë nga debati për monopolin në homologim të veturave

Në një seancë të jashtëzakonshme sot Kuvendi i Kosovës diskutoi mes akuzash por pa rezultat konkret mbi monopolin në homologim të veturave në Kosovë.

Zharku: Kishim provuar ta ndërprejmë monopolin

Kuvendi i Kosovës ka filluar seancën e jashtëzakonshme për heqjen e monopolit për homologimin e veturave.

Zharku: Përfshirja e njerëzve të AAK-së në betonimin e autostradës, rast për prokurorinë

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar hulumtimin i cili zbardh mënyrën se si kompania e familjes së zëvendësministrit të Infrastrukturë, Rexhep Kadriu,  është përfshirë ...

Lutfi Zharku: Përfitimi i 'Bechtel &Enka'-s konsiderohet kontratë e korruptuar

Deputeti i LDK-së Lutfi Zharku, tha se duke e marr parasysh që kemi të bëjmë me fonde publike hyrja në një kontratë në të cilën punëkryesi mund ...