Postet nga: Lutfi Shala

'Stenta 2' – Të akuzuarit: Provat e Prokurorisë janë të kundërligjshme

Në procesin gjyqësor ndaj të akuzuarve në rastin e njohur si “Stenta 2”, mbrojtësit e të akuzuarve dhe të akuzuarit i kundërshtuan provat e Prokurorisë, pasi që konsideruan ...

Ndalohet publikimi i deklaratave të dëshmitarëve në rastin ‘Stenta 1’

 

Ish shefat e PTK-së sërish para gjykatës në rastin ‘PTK - Z-Mobile’

 

Kufizohet për publikun dëshmia në gjykimin ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ballafaquar sot me dëshmitarin Murat Tërnava, i cili ka ...

Dështon të mbahet gjykimi ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në ...

Dështon për herë të dytë radhazi gjykimi për kontrabandë të armëve

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj të akuzuarve Izedin Mejzini, Vesat Imeri, Nexhip Gashi, Besim Sylejmani, Naim Abrashi dhe Sylë Sylejmani të akuzuar ...

Ka dështuar seanca ndaj “Burdushit”, prokurorja kërkon që seanca të mbyllet

Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, i cili nga ana e Prokurorisë Speciale po akuzohet për tri vepra penale, ka qenë prezent sërish sot në Gjykatë.

Ndërtimet pa leje në Prevallë, kryeinspektori i mjedisit dhe inspektorët e Prizrenit dalin para gjyqit

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj kryeinspektorit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Bedri Halimi, si dhe katër inspektorëve të Komunës së ...