Postet nga: Lutfi Shala

Ish-punëtorët e RTK-së akuzohen për kontrata të jashtëligjshme

Tre persona që kishin mbajtur pozita të larta në Radiotelevizionin publik të Kosovs po akuzohen nga prokuroria se i shkaktuan dëme financiare RTK-së duke mos respektuar Ligjin e Prokurimit.

Drejtori i përgjithshëm i Policisë rrëfen për ditën e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK-ja

Gjykimi në rastin  e njohur “Ikja nga QKUK-ja”, ku të akuzuar janë Sami Lushtaku, Ismet Haxha, Sahit Jashari dhe 20 të akuzuar të tjerë për veprën penale mundësimi ...

Zhvillime të reja në gjykimin 'për arratisjen' e Lushtakut nga QKUK

Seanca gjyqësore ndaj Sami Lushtakut dhe 22 të akuzuarve të tjerë në rastin e “Arratisjes nga QKUK-ja” është ndërprerë përreth 20 minuta.

Rashit Qalaj përballë Sami Lushtakut në rastin e arratisjes nga QKUK-ja

Drejtori aktual i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj sot pritet që të dëshmojë në gjykimin ndaj Sami Lushtakut për rastin e arratisjes nga QKUK-ja në kohën ...

Gjykata merr vendim për rojtarin e pyjeve të Fushë Kosovës

 

Gjyqtarja e bën prioritet rastin e “Veteranëve”, anulon seancën ndaj zyrtarit në Obiliq

Seanca gjyqësore ndaj Osman Stullqakut, ish-zyrtar i Komunës së Obiliqit nuk u mbajt sot.

Prokuroria: Inxhinieri i Komunës së Prishtinës u dha leje bizneseve të ndërtojnë banesa mbi rrugë

Në Gjykatën e Prishtinës ishte paraparë të mbahej seanca gjyqësore në rastin e inxhinierit të arkitekturës të Drejtorisë së Urbanizmit të Komunës së Prishtinës, ...

Prokuroria: Ky është ‘stili’ i të akuzuarit për t’ua grabitur qytetarëve telefonat

Prokuroria e Prishtinës ka përshkruar në aktakuzën metodën që përdorte i akuzuar për t’u grabitur qytetarëve telefonat celularë, por edhe gjësende ...