Postet nga: Lumbardhi

Qytetari nga Deçani flet për sfidat për mbrojtjen e Lumbardhit

Adem Lushaj nga Shoqata e Intelektualëve të Deçanit në Samitin e parë për lumenjtë e Kosovës ka rrëfyer sfidat e banorëve të Deçanit ...

Shkatërrimi i Lumbardhit në Deçan, qytetari rrëfen për sfidat për mbrojtjen e lumit

Adem Lushaj nga Shoqata e Intelektualëve të Deçanit në Samitin për Lumenjtë që po mbahet në Prishtinë, ka rrëfyer sfidat e banorëve të Deçanit ...

Pejë, parkon veturën në shëtitoren rreth Lumbardhit, Policia e gjobit

Një qytetari në Pejë i është shqiptuar gjobë në vlerë 30 euro pasi kishte parkuar makinën në shëtitoren përreth lumit Lumbardh.

Kompania private haset duke nxjerrë zhavorr nga Lumbardhi i Pejës

Në fshatin Leshan të Pejës, është raportuar se një kompani private po nxjerrë zhavorr nga lumi Lumbardh.

Flet drejtori i shërbimeve publike në Pejë pas publikimit të videos së punëtorit i cili i zhvendos mbeturinat nga bregu në lum

Një person i cili është angazhuar për të pastruar “Lumbardhin” në Pejë, është parë duke i zhvendosur mbeturinat nga bregu në lum.

Nisma ‘Lumbardhi përsëri publik’, pjesë e fituesve të çmimeve të Europa Nostra

Komisioni Evropian dhe Europa Nostra kanë shpallur të enjten fituesit e vitit 2022 për çmimet e evropiane të trashëgimisë, Europa Nostra, financuar nga programi i BE-së për Evropë...

VIDEO - Ndotja e Lumbardhit prej ujërave të zeza

Lumi Lumbardh, i cili kalon nëpër Prizren sot është ndotur në masë të madhe nga ujërat e zeza.

Prizren, kërkohet dënimi i ish-inspektorit të Komunës

Në gjykimin e ish-inspektorit të Drejtorisë së Inspektorateve të Komunës së Prizrenit, Avdulla Gashit, sot është dhënë fjala përfundimtare.