Postet nga: lumbardh

Gjykata shtyn ekzekutimin e lejeve për hidrocentralet në Lumbardh

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shtyrë ekzekutimin e lejeve për tri hidrocentralet e kompanisë “Kelkos Energy” në Lumbardh të Deçanit.

Disa vendbanime në Prizren u vërshuan pas të reshurave të shumta

Nga të reshurat e shiut gjatë ditëve të fundit ka pasur vërshime edhe në Komunën e Prizrenit. 

Vjosa Osmani në Deçan: Kosova nuk ka lumenj për të falur

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani gjatë ditës së marte ka vizituar Deçanin, përkatësisht Lumbardhin dhe Bjeshkët e Belegut.

Ministria e Ambientit së shpejti me analizë mbi situatën e hidrocentraleve në Kosovë

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit së shpejti do të dalë me analizë të detajuar të situatës së hidrocentraleve në Lumbardh të Deçanit.

'Lumbardhi’ i Prizrenit i mbushur përplotë me bërllok

Lumi ‘Lumbardh’ i cili kalon përgjatë Parkut të Qytetit në Prizren është mbushur me mbeturina.

(VIDEO) Bukuritë përallore të Lumbardhit

Plotësimin e panoramës natyrore që ekziston në qytetin e Pejës e bën edhe lumi Lumbardh.

Betimi i Gazmend Muhaxherit, Lumbardhin do ta mbrojmë me jetë

Kryetari i komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, ka thënë se do ta mbrojnë në çfarëdo forme Lumbardhin dhe nuk do të lejojnë ndërtimin e asnjë ...

Adriatik Gacaferi: Hidrocentralet duhet të ndalen në të gjithë lumenjtë

Adriatik Gacaferi, aktivist nga Deçani ka thënë se qytetarët e Pejës janë mobilizuar kundër ndërtimit të hidrocentralit  për shkak të përvojave që ...