Postet nga: Lulzim Kamberi

Aktakuzë ndaj drejtorit të Kardiologjisë dhe shefit të Elektrofiziologjisë të QKUK-së

Prokuroria e Prishtinës ka ngritur aktakuzë ndaj Lulzim Kamberit, drejtor i Klinikës së Kardiologjisë dhe Edmond Halitit, shef i shërbimit të Elektrostimulimit dhe Elektrofiziologjisë në Qendrën ...

Drejtori i Kardiologjisë në QKUK thotë se ka lejuar familjarët t’i ushqejnë pacientët, në mungesë të infermierëve

Për shkak të numrit të pamjaftueshëm të infermierëve, drejtori i Klinikës së Kardiologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës - QKUK, Lulzim Kamberi ka ...

Protesta e punëtorëve të Kardiologjisë, reagon drejtori i klinikës Lulzim Kamberi

Punëtorët shëndetësorë të Klinikës së Kardiologjisë së QKUK-së, kanë protestuar të premten për pakënaqësitë në lidhje me menaxhmentin e kësaj klinike, ...

Protestojnë punëtorët e Kardiologjisë, kërkojnë shkarkimin e drejtorit të klinikës - FOTO

Punëtorët shëndetësorë të Klinikës së Kardiologjisë së QKUK-së, kanë protestuar sot për pakënaqësitë në lidhje me menaxhmentin e kësaj klinike.

Rasti "Stenta 2", Prokuroria kërkon dënimin e 36 të akuzuarve, mbrojtja lirimin e tyre

Rasti gjyqësor i njohur si “Stenta 2” ka vazhduar me dhënien e fjalëve përfundimtare nga palët në procedurë.

Drejtori i Kardiologjisë reagon ndaj kërkesës për shkarkimin e tij, thotë se disa mjekë duan t’i ruajnë privilegjet e tyre

Drejtori i Kardiologjisë, Lulzim Kamberi, ka reaguar ndaj kërkesës së 18 kardiologëve të kësaj Klinike për shkarkimin e tij.

Kardiologët kërkojnë shkarkimin e drejtorit të Kardiologjisë, Lulzim Kamberit

18 kardiologë të Klinikës së Kardiologjisë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës kanë nënshkruar një kërkesë për shkarkimin e drejtorit të kësaj Klinike, ...

‘Stenta 2’ drejt fundit

Në gjykimin ndaj të akuzuarve në rastin 'Stenta 2' ka përfunduar procedura e administrimit të provave materiale. Nesër Gjykata pritet të fillojë  me dëgjimin e mbrojtjes së ...