Postet nga: Lul raka

Lul Raka ende nuk e ka marrë vaksinën AstraZeneca, thotë se ka një arsyje

Mikrobiologu Lul Raka ka folur për vaksinat dhe vonesat e ardhjes së tyre në Kosovë.

Ndikimi i raportimit dhe e vërteta për vaksinën kundër COVID-19  

SARS-CoV-2 në një mënyrë ose tjetrën ka pushtuar botën. Njerëzit janë në luftë me pandeminë e coronavirusit e cila deri më tani ka lënë ‘gjurmë’ ...

Raka flet për lajmet e rrejshme për vaksinën anti-COVID-19

Mikrobiologu kosovar Lul Raka, në emisionin ‘KALLXOPernime’ përballë Jeta Xharrës, ka folur për atë që ai e quan infodemia, lajmet e rrejshme rreth pandemisë dhe vaksinës ...

Cilat ishin modelet më të mira për luftimin e pandemisë?

I ftuar në KALLXO #Pernime përballë gazetares Jeta Xharra, mikrobiologu Lul Raka ka treguar se cilat shtete ishin modelet më të mira për luftimin e pandemisë.

Lul Raka: Kur është ndarë torta e buxhetit, shëndetësisë ia kanë lënë troshat

Mikrobiologu Lul Raka i ftuar në "Kallxo Pernime" ka folur në lidhje me përvojën e tij njëvjeçare në luftën kundër pandemisë COVID-19.

Çfarë kuptimi kishte ‘dyjavëshi’ i famshëm i Lul Rakës?

Mikrobiologu kosovar Lul Raka në intervistën për KALLXO.com ka folur edhe për deklaratën e tij të famshme se ‘dy javët e ardhshme janë vendimtare’.

Çka është infodemia, sipas Lul Rakës?

Mikrobiologu kosovar, Lul Raka, i ftuar në emisionin "Kallxo Pernime" ka folur edhe për një problem tjetër përveç pandemisë.

Lul Raka flet për pasojat e COVID-19 në Kosovë

Në intervistë në emisionin "Kallxo Pernime", mikrobiologu Lul Raka, flet për vitin e vështirë të përballjes me COVID-19.