Postet nga: luksi i institucioneve

Udhëtimet ‘fitimprurëse’ të zyrtarëve shtetërorë

Udhëtimet zyrtare jashtë vendit, mëditjet dhe numri i madh i të përfshirëve nëpër delegacione zyrtare, i kushtojnë buxhetit të Kosovës shuma të majme ...

Premtimi për Kthim të Blerjeve të Luksit

Nëpër ministri thonë se kabineti i ministrit duhet të lirohet nga të gjitha pajisjet e teknologjisë informative me të cilat ata janë pajisur.

KOSTT Blen Telefon 960 Euro

KOSTT ka publikuar njoftimin për blerjen e një telefoni të mençur duke i ndarë 1 mijë euro për të.

Ministria e Shëndetësisë Ndan 1,000 Euro për Telefona Luksi

Në faqen zyrtare të Komisionit Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP), Ministria e Shëndetësisë ka publikuar thirrjen për kontratë, për furnizim me telefona të mençur ...

Ministria e Integrimit Shpenzon 1,210 euro për Dy Telefona

Ministria e Integrimit Europian i ka blerë edhe dy telefona të shtrenjtë. Kësaj ministrie i kanë kushtuar 1 mijë e 210 euro telefonat e mençur.

KPM Blen Katër Telefona të 2017-ës

Kuvendi i Kosovës është në procedura për emërimin e një anëtari të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM). Kushdo që do të emërohet në momentin ...

KPMM Paguan Shtrenjtë për Telefona

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) planifikon të shpenzojë deri në 800 euro për njëtelefon.

Pagat që Frynë Xhepat e Zyrtarëve të Lartë Shtetërorë

Ekrem Hajdari është zgjedhur drejtor i Agjencisë Kosovare të Privatizimit pa iu nënshtruar konkursit të rregullt. Atë e ka emëruar në këtë pozitë Bordi i AKP-së pa ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!