Postet nga: Lufta kundër ekstremizmit

SHBA: Kosova, lidere në luftën kundër terrorizmit dhe ekstremizmit

Shtetet e Bashkuara e kanë përgëzuar Kosovën për riatdhesimin e shtetasve të saj nga zonat e konfliktit në Siri, duke thënë se Kosova është lidere ...

Foto Ilustrim

Internews Kosova Mban Ligjërata mbi Parandalimin e Ekstremizmit të Dhunshëm

Si pjesë e projektit “Rritja e Pjesëmarrjes së të Rinjve në Luftimin e Ekstremizmit të Dhunshëm”, Internews Kosova mbajti ligjërata mbi parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm ...

Komuna e Gjilanit dhe MPB Bashkë në Luftën Kundër Ekstremizmit

Kreu i komunës, Lutfi Haziri bëri të ditur se qyteti i Gjilanit është pjesë e organizatës që kanë për qëllim të eliminojnë çdo tendencë të ...

Delawie: Terroristët Mund të Shfaqen në Çdo Vend

Delawie: Terroristët Mund të Shfaqen në Çdo Vend

Thirrja e diplomatit amerikan u bë sot në Pejë në kuadër të një punëtorie “Qytetet e Fuqishme Kundërshtojnë Ekstremizmin e Dhunshëm në Kosovë”.

Policia Flet për Lavdrim Muhaxherin

Në një komunikatë të lëshuar të enjten, Policia thotë se duke u mbështetur në informacionet e verifikuara operative njofton se informacionet e tilla të publikuara janë “të pavë...

Fshatrat e Xhihadit: Si u Rekrutuan të Rinjtë për në Siri

Ervis Alinj dhe Bledar Hamza u rritën së bashku në fshatin Leshnicë të Pogradecit dhe ikën të dy në Perëndim, para se rrugët e tyre të ...

Kosova e Gatshme të Luftojë Radikalizmin dhe Ekstremizmin

Bashkëpunimi i ndërsjellë në mes të institucioneve të ndryshme dhe qytetarëve mund të parandalojë radikalizmin dhe ekstremizmin e dhunshëm në Kosovë, u tha sot në një ...