Postet nga: lufta e UÇK-se

Kritikat e ambasadorit amerikan për Ligjin për Vlerat e UÇK-së: I frikëson qytetarët

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett ka thënë se Ligji i propozuar për vlerat e luftës së UÇK-së e kriminalizon fjalën e lirë dhe është ...

Tri institute shqiptare në Prishtinë, Tiranë e Shkup reagojnë pas njoftimit për akuza ndaj Thaçit e Veselit

Tri Institutit kombëtare, Instituti i Historisë në Prishtinë, Instituti i Studimeve të Historisë Ushtarake në Tiranë dhe Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptare në Shkup ...

Shënohet dita e veteranit të luftës së UÇK-së

Sipas ligjit për veteranët e luftës së UÇK-së, Dita e Veteranit shënohet më 30 dhjetor, për të përkujtuar sakrificën, angazhimin dhe kontributin e ...

Ultimatumi i gjeneralit gjerman për ushtrinë serbe: Keni 28 minuta kohë për t'u larguar

20 vite më parë, më 13 qershor 1999 në qytetin e Prizrenit për pak sa nuk kishte luftë ballore në mes të ushtarëve nga KFOR-i gjerman dhe ushtarëve serb.

Gjykata Speciale:Porosia e Smajl Latifit për komandantin që udhëtoi sot në Hagë

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka reaguar për ish-komandantin e UÇK-së, Ismet Tara, i cili sot është nisur për në Hagë, pasi është ftuar ...

Ish pjesëtari i UÇK-së Safet Syla intervistohet për 18 orë nga Prokuroria e Gjykatës Speciale

Safet Syla është intervistuar nga Prokuroria Speciale e Gjykatës Speciale për dy ditë radhazi me nga nëntë orë në ditë, gjithsej 18 orë.