Postet nga: luan latifi

Shtyhet seanca kundër ish-kryeshefit të KPM-së, i akuzuar për korrupsion

Seanca e paraparë të mbahej sot ndaj ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, i cili po akuzohet për korrupsion është shtyrë për 1 nëntor.

Gjykimi i ish-kryeshefit të KPM-së për ryshfet, Prokuroria prezanton pamjet e dorëzimit të 8 mijë eurove

Në gjykimin e ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur për Media (KPM), Luan Latifit, i akuzuar se ka kërkuar dhe marrë ryshfet, Prokuroria si provë ka shfaqur pamjet e ...

Problemet teknike pamundësojnë mbajtjen e gjykimit ndaj ish- kryeshefit të KPM-së, Luan Latifi

Seanca e paraparë të mbahej sot ndaj ish-kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), Luan Latifit,  i akuzuar për marrje ryshfeti, nuk është mbajtur.

Anulohet seanca kundër ish-kryeshefit të KPM-së

Seanca e paraparë të mbahej sot në Gjykatën e Prishtinës kundër Luan Latifit, ish-kryeshefit  të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), ku akuzohet për marrje ryshfeti, ë...

Tensione mes prokurorit dhe gjyqtarit në gjykimin për ryshfet ndaj ish-kreyshefit të KPM-së, Luan Latifi

Pas tensioneve në mes të kryetarit të trupit gjykues dhe prokurores së rastit, shtyhet seanca për rastin ku ish-kreyshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), Luan Latifi, i ...

Pretendimi i dëshmitarit: Paratë u kërkuan në emër të Luan Latifit

Sot ka vazhduar deklarimin dëshmitari Elhami Haziri, i cili pretendon se ish-kreyshefi i Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), Luan Latifi, i ka kërkuar 25 mijë euro ryshfet.

Gjykimi ndaj ish-shefit të KPM, Luan Latifi -  Dëshmitari tregon se si ia kërkuan 25 mijë euro ryshfet

 

140 ditë burg dhe 12 mijë euro gjobë për ish-drejtorin e administratës dhe financave të KPM-së

Arben Bilalli, ish-drejtor i Administratës dhe Financave në Komisionin e Pavarur të Mediave është gjetur fajtor për vepër penale, marrja e ryshfetit.