Postet nga: lojërat olimpike

Lojërat Olimpike shtyhen për vitin e ardhshëm

Për shkak të gjendjes së krijuar nga coronavirusi, organizatorët e Lojërave Olimpike në Tokio janë pajtuar që të shtyhen për në vitin e ardhshme, raporton BBC.

Lojërat Olimpike në Japoni do të organizohen, pavarësisht koronavirusit

Japonia është e përkushtuar të organizojë Lojërat Olimpike Verore, në fund të korrikut, pavarësisht shqetësimeve të ngritura nga përhapja e koronavirusit të ri në kë...

Lojërat olimpike ‘Tokio 2020’ mund të shtyhen për në fund të vitit për shkak të Coronavirusit

Ministrja olimpike e Japonisë thotë se lojërat olimpike mund të shtyhen nga vera deri në fund të vitit, si shkak i frikës së përhapjes së mëtejme ...

Lojërat Olimpike 'Tokio 2020' do të kushtojnë rreth 12.6 miliardë dollarë

Organizatorët e Lojërave Olimpike që do të mbahen më 2020 në Tokio ende nuk kanë vendosur se kush do të paguajë për bartjen e maratonës së vrapimit ...

Publikohet orari për Lojërat Olimpike ‘Tokyo 2020’

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (KON), ka publikuar orarin e garave për Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”, që do të mbahet prej 24 korrik deri më 9 gusht të vitit të ardhshë...

4 vjet që nga anëtarësimi i Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar

Të martën e 9 dhjetorit të vitit 2014, Komiteti Olimpik i Kosovës u bë anëtar me të drejta të plota në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar.

Kosova merr pjesë në Lojërat Olimpike Rinore për herë të parë

Komiteti Olimpik i Kosovës do të debutojë në Lojërat e ardhshme Olimpike të Rinisë që do të mbahet në kryeqytetin argjentinas Buenos Aires më 6-18 tetor, raporton European ...

Përfundojnë Lojërat Olimpike për Albin Tahirin

Skitari i vetëm dhe i parë kosovar që merr pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore, Albin Tahiri, përfundoi garën e pestë dhe të fundit në kuadë...