Postet nga: Lojërat e fatit

Bastisje në fshatin Cernicë të Gjilanit për organizim të lojërave të fatit

Një lokal dhe disa objekte përcjellëse kanë qenë cak i bastisjeve të ditës së djeshme në fshatin Cërnicë të Komunës së Gjilanit.

Suharekë, bastisje për organizim të lojërave të fatit

Policia e Kosovës ka bastisur dy lokale në fshatin Samadraxhë të Suharekës ku dyshohet se ka pasur organizim të lojërave të fatit.

Konfiskohen aparate të lojërave të fatit, armë, drogë e para në aksionin e policisë në Prishtinë e Drenas

Tre persona janë arrestuar për organizim të lojërave të fatit dhe për mbajtje të armëve pa leje.

Bastoret do të jenë shtetërore, jo private

Qeveria e Republikës së Kosovës ka hartuar projektligjin për Lotarinë e Kosovës, që parasheh kthimin e lojërave të fatit në Kosovë që ishin ndaluar në ...

Qeveria Hoti planifikon t'i kthejë bastoret

Qeveria e Republikës së Kosovës ka hartuar projektligjin për Lotarinë e Kosovës, që parasheh kthimin e lojërave të fatit në Kosovë të cilat ishin ndaluar ...

Një muaj paraburgim pronarit të kazinos të Karaçevës

Gjykata në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit D. H.

Policia zbulon lokalin në të cilin zhvillohen lojëra të fatit

Policia e Shtetit ka njoftuar se është në kërkim të një personi i cili dyshohet se ushtron aktivitetin e paligjshëm të lojërave të fatit në lokalin e ...

Gjakovë, dy të arrestuar për bixhoz ilegal

Policia e Kosovës ka arritur të arrestojë dy persona në Gjakovë , të cilët janë hasur duke zhvilluar veprimtari të kundërligjshme të lojërave të fatit.