Postet nga: Lojera te fatit

Policia e Shtetit godet një rast të kundërligjshëm të lojërave të fatit

Policia e Shtetit ka njoftuar se ka goditur një rast të kundërligjshëm të lojërave të fatit.

Aksion i policisë në Gjilan për bixhoz ilegal - FOTO

Një aksion policor është duke u zhvilluar nga orët e hershme të mëngjesit në tre lokacione në rajonin e Gjilanit.

Skenderaj, arrestohet një person që kishte lokal të lojërave të fatit

Policia e Kosovës ka njoftuar një person është hasur duke zhvilluar lojëra të fatit në lokalin e tij në Skenderaj.

Policia me aksion në Viti kundër bixhozit ilegal

Policia e Kosovës dje ka bërë një aksion në Viti për identifikimin e dy lokaleve të cilat dyshoheshin për veprimtar të lojërave të fatit.

Ferizaj, 4 persona arrestohen për organizim të lojërave të fatit

Policia e Kosovës ka arrestuar katër persona dje në Ferizaj, nën dyshimin se kanë bërëo organizim të skemave piramidale.

Aksion në Prizren për lojëra të fatit

Në fshatin Zhur dhe Gernqare të Prizrenit, policia dje ka bërë një aksion ku ka kontrolluar tri lokacione të ndryshme në dyshimin për organzim të skemave piramidale dhe ...

Skenderaj, inspektorati mbyll bastoren

Inspektorati komunal në bashkëpunim me policinë kanë mbyllur një bastore sportive në Skenderaj që vepronte ilegalisht

Mbyllen 4 bastore në Ferizaj

Aksioni i gjerë i Policisë së Kosovës ka rezultuar me mbylljen e 4 bastoreve në Ferizaj të cilat po operonin ilegalisht.