Postet nga: lista

Ridizajnimi i Piramidës në Tiranë ndër projektet arkitekturore më të mira të vitit

Ridizajnimi i Piramidës në Tiranë nga simbol i diktaturës shtypëse të Enver Hoxhës në një qendër kulturore e teknologjie, është një nga projektet që ‘Architectural ...

Shteti e merr në mbrojtje, Ansambli ‘Bajram Curri’ në kërkim të shtëpisë së tij

Ansambli Kulturoro - Artistik "Bajram Curri" i Prishtinës është shpallur aset në mbrojtjen e shtetit të Kosovës, në gusht të këtij viti.

Petkoviq e quan "listë pushkatimi" publikimin e emrave nga Kurti

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, tha se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka mundur ta “fusë cilindo serb” nga Kosova ...

Publikohet lista preliminare e kandidatëve për rekrutë në FSK - Dokument

Ministrja e Mbrojtjes e ka publikuar listën preliminare të kandidatëve për rekrutë në Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK), të renditjes meritore në bazë të ...

Kompleksi i Jasharajve në Prekaz propozohet për mbrojtje të përhershme nga shteti

Kompleksi Memorial “Adem Jashari“ në Prekaz të Skenderajt është njëri nga 54 asetet që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit i ka propozuar për të marrë statusin e ...

Prizreni

Asetet që u propozuan për mbrojtje të përhershme, MKRS dhe KKTK nuk tregojë cilat janë objektet

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Këshilli i Kosovës për Trashëgiminë Kulturore nuk kanë treguar se cilat astet të trashëgimisë kulturore janë propozuar ...

Shqipëri, publikimi i të dhënave personale nxjerr në pah dobësitë e institucioneve

Në Shqipëri, prej disa ditësh ka lindur një debat i gjerë, pasi disa databaza me të dhëna personale të qindra mijëra qytetarëve shqiptarë, si paga, ...

Ministri Çeku ballafaqohet me artistët protestues, kërkon dëshmi për akuzat për blerje të veprave të artit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, është ballafaquar sot paradite me artistët të cilët po kundërshtojnë vendimin për blerjen e veprave të artit ...