Postet nga: Lista Guxo

KQZ nënshkruan kontratën me kompaninë që do t'i auditoj financat e partive politike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve [KQZ], më 13.02.2024, nëpërmjet platformës elektronike për prokurim publik në Kosovë, “e-prokurimi”, ka publikuar thirrjen për kontratë për auditimin e financave ...

Partia "Guxo" pa asnjë cent

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar raportet e paaudituara financiare të partive politike për vitin 2023.

Kica-Xhelili e LDK-së përplaset me Hysenin e VV-së: Pa Vjosën dhe Listën Guxo s’do ta shihnit kurrë 50 përqindëshin

Një përplasje ka ndodhur në Komsionin hetimor për rezervat shtetërore mes deputetit nga LVV-ja, Driton Hyseni dhe deputetes nga LDK-ja Doarsa Kica- Xhelili, lidhur me kohën ...

Gërvalla: S’është konflikt interesi që kryetari i listës ‘Guxo’ të përfitojë bursë nga Ministria e Punëve të Jashtme

Kryetari i listës ‘Guxo’ në Gjermani, Berlind Gajraku, është përfitues i bursës në vlerë 10 mijë euro, i programit për “Diplomaci Qytetare 2023”, nga Ministria e Punëve ...

Hem kryetar i 'Guxo' në Gjermani, hem 10 mijë euro prej Ministrisë së Jashtme

Për 10 muaj rresht, kryetari i Listës 'Guxo' në Gjermani, Berlind Gajraku do i marrë edhe nga 1 mijë euro për secilin muaj për “diplomaci qytetare” nga Ministria ...

Deputeti i partisë Guxo pyet se kur do t'i takojë pozita e ministrit të Shëndetësisë subjektit të tij

Rifat Latifi ka dhënë dorëheqje nga pozita e ministrit të Shëndetësisë sot.

Dy deputetë të Partisë Guxo dalin kundër vendimit të Qeverisë, kërkojnë që mësimdhënësve grevistë t'u jepen rrogat

Dy deputetë të Partisë Guxo, subjekt që është pjesë e grupit parlamentar të LVV-së, nuk po pajtohen me vendimin e Qeverisë për të mos ua dhënë pagat e ...

Kica - Xhelili: Unë jam në LDK, sepse LDK është reformuar

Anëtarja më e re e Lidhjes Demokratike të Kosovës, deputetja Doarsa Kica – Xhelili në një intervistë dhënë për Televizionin Klan Kosova ka folur për kalimin ...