Postet nga: Liria e shtypit

Çka thotë Indeksi Botëror i Lirisë së Shtypit për Kosovën

Indeksi Botëror i Lirisë së Shtypit i Organizatës Gazetarët Pa Kufij (RSF), i bërë publik sot me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së ...

Raporti i Indeksit Botëror të Lirisë së Shtypit: Kosova shënon rritje

Liria e medias është në gjendje të rëndë në një numër rekord vendesh, sipas fotografisë së fundit vjetore, e cila paralajmëron se dezinformimi, propaganda dhe inteligjenca artificiale ...

Haradinaj: Një shoqëri është e lirë po aq sa i ka mediat e lira

Në Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Shtypit, kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se shkalla e demokracisë ...

Përkeqësohet liria e shtypit në Hong Kong, një rrjet lajmesh njofton mbylljen

Një faqe interneti e lajmeve në Hong Kong tha të dielën se do të ndërpresë operacionet për shkak të përkeqësimit të gjendjes së lirisë së ...

Klimë e rënduar e të bërit gazetari në Kosovë

 

MEDIA-PRESS

Dita Botërore e Lirisë së Shtypit

3 Maji është Dita Botërore e Lirisë së Shtypit.

MEDIA-PRESS

Kosova bie tetë pozita më poshtë në raportin e Reporterëve pa Kufij

 

Dënimi me burg për gazetarin hulumtues në Mal të Zi kritikohet si proces 'Kafkesk'

Sindikatat dhë vëzhguesit ndërkombëtarë të mediave kanë parashikuar një vendim gjykate në Mal të Zi, duke dënuar gazetarin e shquar Jovo Martinoviq nën akuzen pë...