Postet nga: lirak çelaj

Lirak Çelaj akuzon rëndë Kadri Veselin: E ke bërë PDK-në vetëm për 'kullera'

Një prej themeluesve të Partisë Demokratike të Kosovës, Lirak Çelaj i ka shkruar një letër publike kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit.

Qeveria i jep dritën e gjelbër marrëveshjes financiare ndërmjet Kosovës, BE-së dhe Shqipërisë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka aprovuar nismën për nënshkrimin e marrëveshjes financiare trepalëshe ndërmjet Bashkimit Evropian, Kosovës dhe Shqipë...

Kandidati pa Veturë Synon Prishtinën

Debat Pernime, ju sjell pamje të pasurisë familjare të kandidatëve për kryetarë të komunave të Kosovës.

Çelaj Premton Fatura të Energjisë për 40 Për Qind më Lirë

Kandidati i PDK-së për kryetar të Prishtinës, Lirak Çelaj, ka prezantuar sot konceptin e tij të ri për përdorimin e gazit natyral për amvisërisë, ...

PZAP Dënon Lirak Çelajn

Një aktivitet i kandidatit të Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Lirak Çelaj, në lagjen Dardania të Prishtinës, në të cilin janë përfshirë ...

Lirak Çelaj: Do ta Padis KEK-un

Kandidati i PDK-së për kryetar të Prishtinës, Lirak Çelaj, paralajmëroi se në rast të fitores në zgjedhjet e 22 tetorit, do të ngritë padi ndaj KEK-ut në rast ...

Lirak Çelaj: Prishtina do të Duket Ndryshe

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për Kryetar i Prishtinës, Lirak Çelaj, synon ta ndryshojë pamjen e kryeqytetit.

Çelaj: Këta të Vetëvendosjes ta Plasin Zemrën

Qytetarët e Prishtines janë para një dileme: A duan një Prishtinë të “Facebook”-ut apo reale, a duan më shumë shkolla apo kifle, a duan më shumë hapësira ...