Postet nga: liqeni i batllavës

Ujësjellësi i Prishtinës bën thirrje për ruajtjen e ujit të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka bërë thirrje që të ruhen burimet ujore, veçanërisht ato nga të cilat furnizohemi me ujë të pijshëm.

Rënie drastike e nivelit të ujit në liqenin e Batllavës dhe atë të Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar për rënie drastike të nivelit të ujit në liqenin e Batllavës dhe në atë të Badocit.

Niveli i ujit në liqenin e Batllavës dhe Badocit bie rreth 7 metra

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se niveli i ujit në liqenin e Batllavës ka rënë për 6.65 metra nga niveli maksimal i mbushjes.

Gjendet trupi i pajetë i personit të zhdukur në liqenin e Batllavës

Është gjetur trupi i personit që ishte zhdukur pesë ditë më parë në liqenin e Batllavës.

Dyshohet se një person u fundos në liqenin e Batllavës

Një person dyshohet së është fundosur në Liqenin e Batllavës.

Bie niveli i liqeneve, Ujësjellësi apelon për kursim të ujit

Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se niveli i ujit në liqenet akumuluese ka pësuar rënie. Ujësjelloi ka kërkuar nga qytetarët që ...

VIDEO: Qytetarin me motor e lëshon akulli mbi liqenin e Batllavës

Një qytetar për pak nuk ka përfunduar në fund të liqenit të Batllavës, i cili ka disa ditë që është ngrirë i tëri.

Banorët e Orllanit kërkojnë ujë nga liqeni i Batllavës

Banorë të fshatit Orllan të Podujevës janë mbledhur sot para objektit të Ministrisë së Mjedisit dhe Zhvillimit Hapësinor për shkak të mungesës për ujë të ...