Postet nga: liqeni i batllavës

Çfarë dëmesh shkaton mangani që është prezent në ujin e Liqenit të Badovcit?

Më 19 tetor, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njoftoi qytetarët të cilët furnizohen me ujë nga liqeni akumulues i Badovcit, që të mos ...

Liqeni i Batllavës në nivel maksimal ndërsa ai i Badovcit edhe rreth një metër e arrin nivelin maksimal

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se liqeni i Badovcit gati ka arritur nivelin maksimal të kapërderdhjes ndërsa ai i Batllavës po vazhdon me ...

Batllava e fëlliqur, mbeturina të shumta buzë liqenit (FOTO)

Mbeturina të shumta janë hedhur në fshatin Orllan buzë liqenit të Batllavës.

Situatë kaotike në Liqenin e Batllavës, largohen 400 thasë mbeturina

Është pastruar nga mbeturinat hapësira përreth liqenit të Batllavës në Podujevë dje gjatë ditës.

Policët ndihmojnë në mbledhjen e mbeturinave përreth Liqenit të Batllavës

Dy pjesëtarë të Policisë së Kosovës i janë bashkuar nismës së OJQ-së “Sundimi i Demokracisë në Kosovë“ për të mbledhur mbeturinat në një hapësirë pë...

Shiu mbush Batllavën

Reshjet e shiut dhe të borës të cilat kanë përfshirë të gjithë vendin ditëvë të fundit kanë rritur nivelin ujit në liqene dhe lumenj.

Niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badovcit rritet për tre metra pas reshjeve të fundit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se pas reshjeve të fundit, niveli i ujit në dy liqenet që monitoron, Batllavë dhe Badovc është rritur për tre ...

Badovc

Niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina sh.a’, ka njoftuar për gjendjen e nivelit të ujit në liqenet që i monitoron, atë të Batllavës dhe Badocit.