Postet nga: Liqeni i Badocit

KRU ‘Prishtina’ rikthen furnizimin me ujë me kapacitet minimal

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka bërë të ditur se ka rikthyer me kapacitet minimal ujin në vendbanimet të cilat furnizohen nga liqeni i Badocit.

Niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badovcit rritet për tre metra pas reshjeve të fundit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se pas reshjeve të fundit, niveli i ujit në dy liqenet që monitoron, Batllavë dhe Badovc është rritur për tre ...

Niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina sh.a’, ka njoftuar për gjendjen e nivelit të ujit në liqenet që i monitoron, atë të Batllavës dhe Badocit.

Hoti viziton liqenin e Badocit, funksionalizohet linja emergjente me Ibër Lepenc

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, vizitoi sot liqenin e Badocit nga i cili furnizohen me ujë të pijshëm rreth 35% e konsumatorëve të KRU "Prishtina".

Ujësjellësi tregon sa u rrit niveli i ujit në Batllavë e Badoc pas shiut

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar për gjendjen e liqeneve akumuluese Batllava e Badoci, pas reshjeve atmosferike në Kosovë gjatë ditëve të fundit.

Rritet niveli i ujit në Batllavë dhe Badovc pas reshjeve të fundit

Është ngritur niveli i ujit në dy liqenet që monitorojnë atë të Batllavës dhe Badovcit pas reshjeve të fundit.

MMPH-ja e fyer nga kallëzimi penal i organizatave

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka reaguar pas kallëzimit penal që u dorëzua ndaj tyre.

Rënie drastike e nivelit të ujit në liqenin e Batllavës dhe atë të Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar për rënie drastike të nivelit të ujit në liqenin e Batllavës dhe në atë të Badocit.