Postet nga: Lipjani

Thyerja e paragjykimeve me zgjedhjen e një kryetareje grua në Shalë të Lipjanit - VIDEO

Teksa Xhylë Hoti-Korpuzi, po i afrohet moshës së pensionit, nuk është koha që ajo të mendojë për pushim.

Kandidati i PDK-së: Do të ia dhuroj një buqetë me lule kryetarit

Kandidatët për kryetra të Lipjanit, të ftuar në Debat Pernime kanë treguar vendimet e para që do t’i marrin sapo ta marrin qeverisjen e Lipjani.

Sa drejtori do t'u besohen grave në Lipjan, tregojnë kandidatët për kryetar

Kandidatët për kryetar të Lipjanit kanë thënë premtimet e tyre për emërimi e grave në drejtoritë komunale.

LVV premton 5 çerdhe në Lipjan

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Lipjant, Adnan Rrustemi në Debat Pernime ka thënë se kanë paraparë ndërtimin 5 çerdheve në këtë komunë.

Rrustemi flet për ndërtimin e banesave: Nuk duhet të lejojmë që Lipjani të bëhet Fushë Kosovë

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Lipjant, Adnan Rrustemi në Debat Pernime tha se nuk duhet të lejohet që Lipjani të bëhet Fushë Kosovë, teksa ë...

‘Përplasja’ e kandidatëve për stadiumet e futbollit në Lipjan

Kandidatët për kryetar të Lipjanit në Debat Pernime kanë polemizuar për mos përfundimin e ndërtimeve të stadiumeve të futbollit në qytet, dhe lokalitete tjera siç ë...

Problemi me qentë endacakë, kandidatët e Lipjanit zgjidhjen ia lënë Agjencisë së Veterinarisë

Kandidatët për kryetar të Komunës së Lipjanit, në Debat Pernime kanë treguar se çfarë do të ndërmarrin për qentë endacak në këtë komunë, ndonë...

Fshati Gadime e Ulët i Lipjanit pritet të bëhet me stadium

Fshati Gadime e Ulët e Komunës së Lipjanit, pritet të bëhet me stadium, pasi për këtë projekt të ri kapital janë aprovuar 100 mijë euro me ...