Postet nga: Lindita Rugova

Kush i llogaritë pikët e kandidatëve për student? Rektorati i UP-së dhe Fakulteti i Filologjisë japin deklarata kundërthënëse

Pesë studentë të Fakultetit të Filologjisë, në programin Gjuhë dhe Letërsi Gjermane në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, janë pranuar si studentë të rregullt, pavarësisht diferencës ...

Seminari, 'ambasadori' i parë i kulturës dhe gjuhës shqipe

Në Prishtinë sot ka filluar Seminari i 37-të Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare.

Rreth 50 studentë diplomuan në Depertamentin e Gazetarisë

Rreth 50 studentë kanë diplomuar sot në Depertamentin e Gazetarisë, në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Dy Dekanë Lëshojnë Mbledhjen e Senatit për Avancim të Stafit Akademik

Dugolli shprehu pakënaqësitë e tij kur në votim dolën te kandidatet e Fakultetit që ai e drejton. Senati votoi për dy kandidatë duke i avancuar Blerim ...

Miratohen Dekanët e Rinj

Senatorët e rinj së bashku me përfaqësuesit e përkohshëm të dekanëve në senat nga të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Prishtinës “...

Kërkesa nga Studentët për Dekanët e Rinj

Kërkesa nga Studentët për Dekanët e Rinj

Shkëlqim Beqiri student në Fakultetin e Filologjisë ka thënë për  KALLXO.com se pret nga dekanja e zgjedhur në këtë fakultet Lindita Rugova të rregullojë problemet ...

Dugolli e Pupovci, Replika të Ashpra për UP-në në ‘Jeta në Kosovë’

Dugolli e Pupovci, Replika të Ashpra për UP-në në ‘Jeta në Kosovë’

Debat i ashpër është bërë të enjten në emisionin “Jeta në Kosovë” mbi zgjedhjet në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Dekanja e Filologjisë Kërkon Përkrahjen e Kolegëve

Dekanja e Filologjisë Kërkon Përkrahjen e Kolegëve

Për kryerjen e kësaj detyre me përgjegjësi ajo ka kërkuar edhe ndihmën e stafit akademik të këtij fakulteti.