Postet nga: Limak

'Më ka nxjerrë nga zyra me sigurim' - Rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin për keqpërdorimet në AShNA

Në Gjykatën e Prishtinës, sot në gjykimin ndaj Bahri Nuredinit dhe Driton Mehajt, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Agjencinë e Shërbimeve ...

Sindikata e punëtorëve të 'Limak' thonë se raportimi i Demë Elezajt është dashur të shpërblehej, e jo të ndëshkohet

Sindikata e Punëtorëve të “Limak” përmes një komunikate kanë reaguar ldihur me raportimin e ish inxhinierit të ndriçimit në ANP 'Adem Jashari', Demë Elezaj, i cili ...

Përgjigjja e "Limak" dhe AACK lidhur me pretendimet e inxhinerit se punimet në pistë të Aeroportit nuk u bënë si duhet

Aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari" thotë se çështjet e ngritura nga inxhinieri Demë Elezaj kanë qenë duke u trajtuar nga Departamenti i Sigurisë.

Elezaj: Kemi pranuar një pistë me punime "shkel e shko"

Demë Elezaj, inxhinier i ndriçimit aeronautik, thotë se kompania "Limak" pranoi punën e kryer "shkel e shko" të zgjerimit të pistës së Aeroportit "Adem Jashari".

Rrëfimi i Demë Elezajt për problemet me sigurinë e pistës së Aeroportit të Prishtinës

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet rrëfimi i Demë Elezajt, inxhinierit të ndriçimit i fushës ajrore që punon në Aeroportin e Prishtinës prej vitit 2002, i ...

LIMAK dhe Autoriteti i Aviacionit Civil përplasen për tarifën e shitjes së karburanteve në Aeroport

Një vendim i Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC), i cili e obligon Aeroportin e Prishtinës që mos të aplikojë më tarifa ndaj kompanisë “Ex-Fis” për furnzim me karburante ...

Kritikohet pritja e lojtarëve anglezë nga disa vajza në Aeroportin 'Adem Jashari'

Pritja e ekipit të kombëtares së Anglisë nga një grup vajzash nga kompania “Limak” në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, është kritikuar orëve të ...

Vajzat e ‘Limak’-ut i presin me lule lojtarët e Anglisë - FOTO