Postet nga: ligjet

Pse beteja e fituar në Kushtetuese, e bëri pishman Lëvizjen Vetëvendosje – Pasojat dhe efektet juridike (1)

 

Tri institucionet kyçe të kulturës ende punojnë me ligje të UNMIK-ut

Institucionet kyçe të kulturës dhe të trashëgimisë kulturore ende funksionojnë me ligje të miratuara në kohën e UNMIK-ut.

Zbrazëtirat ligjore lënë pa përkujdesje të miturit e varur nga narkotikët

Përdorimi i substancave narkotike nga adoleshentët dhe të rinjtë, përbën një shqetësim në rritje për shoqërinë kosovare. Arjeta Musliu, një nënë nga ...

Projektligjet për FSK-në shqyrtohen në Komisionin për Buxhet

Komisioni për Buxhet dhe Financa sot do të mbajë mbledhje.

Kuvendi ka miratuar 34 ligje pa u konsultuar me publikun

Që nga fillimi legjislaturës aktuale, Kuvendi i Kosovës ka miratuar 64 ligje, në të cilat vetëm 8 prej tyre ka mbajtur dëgjime publike, ndërsa 34 ligje të tjera ...

Kuvendi miraton një sërë projektligjesh për kulturë dhe sport

Kuvendi i Kosovës sot ka vazhduar seancat plenare të papërfunduara të datave  18, 19 dhe 25 tetor 2018.

Kuvendi miraton një sërë Projektligjesh, për Projektligjin e RTK-së nuk ka kuorum

 

Tri Ligjet për FSK-në shqyrtohen në Komisionin për Siguri

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës të mërkurën do të mbajë mbledhje.