Postet nga: liberalizimi i korruptuar

Rasti i shënjestruar- Shtyhet gjykimi, avokatja shkon e papregatitur në seancën për krim të organizuar

Gjykimi për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve ndaj të akuzuarëve Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami është shtyer pasi mbrojtësja e të akuzuarit ...

Blerim Kuçi dorëzon kërkesën e dorëheqjes nga posti i deputetit

Deputeti i AAK-së, Blerim Kuçi me 23 janar të vitit që e lamë pas kishte deklaruar se nëse në vitin 2018 nuk bëhet liberalizimi i vizave për Kosovë...

Rastet e shënjestruara për liberalizimin e vizave do të vazhdojnë të trajtohen me prioritet

Luftimi i rasteve të krimit të organizuar dhe korrupsionit në raportet ndërkombëtare dhe ato vendore ishte evidentuar si problematike, në këtë drejtim, zgjidhja e këtyre rasteve ...

Ministri Tahiri ju shkruan letër Komisionerëve Hahn dhe Avramopoulos për shtyrjen e liberalizimit

 

Rasti i shënjestruar - Dështon seanca gjyqësore për dëmin milionësh nga shmangia e Tatimit

Çështja penale kundër tetë të akuzuarve për shmangie nga tatimi, rast i shënjestruar për liberalizim të vizave ka dështuar të mbahet si pasojë e mungesë...

BE-ja monitoron rastet e gjykimeve që ndërlidhen me liberalizimin e vizave

 

Operohet i akuzuari, dështon seanca në rastin e shënjestruar për liberalizimin e vizave

Mungon i akuzuari shtyhet gjykimi ndaj të pandehurve për transport të naftës nga Serbia

Heqja e vizave, peng i sundimit të ligjit në Kosovë

Qytetarët e Kosovës duket se edhe këtë vit nuk do të mund ta gëzojnë liberalizimin e vizave.