Postet nga: Lëvizja Fol

FOL thotë se nuk u lejua të monitoroj procesin e rekrutimit të guvernatorit pasi nuk pranuan ta nënshkruanin deklaratën e konfidencialitetit

Lëvizja FOL përmes jë reagimi në Facebook ka njoftuar se zyrtarja e kësaj organizate nuk është lejuar të monitoroj intervistimi i kandidatëve për Guvernator të ...

Qeveria realizoi vetëm 47.6% të planit të punës gjatë periudhës janar-qershor

Nga 2,063 aktivitete të parapara në kornizën e planit të punës janar-qershor 2022, Qeveria e Kosovës ka realizuar 983, apo  vetëm 47.6%.

Gazetarët e KALLXO.com shpërblehen me çmime në fushën e prokurimit nga Lëvizja Fol

Egzon Dahsyla dhe Valon Fana, gazetarë të KALLXO.com janë shpërblyer me çmime nga Lëvizja Fol në fushën e prokurimit.

'FOL' del me njoftim për procesin e intervistimit të kandidatëve për drejtor të RTK-së

Organizata joqeveritare Lëvizja Fol njofton se ka monitoruar procesin e intervistimit të përzgjedhjes së drejtorit të përgjithshëm të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

Arsyetimi i ministres së Tregtisë për ngritjen e çmimeve të produkteve bazike

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka folur për rritjen e çmimeve të produkteve bazike dhe tha se kjo po ndodh për shkak të ...

Lëvizja FOL: Qeveria realizoi 17% të planit qeverisës

Nga monitorimi i 15 ministrive, përfshirë edhe zyrën e kryeministrit, nga 311 aktivitete vetëm 17% prej tyre janë realizuar ndërsa 73% prej tyre janë në proces.

Lëvizja FOL: Qeveria Haradinaj, Hoti e Kurti 1 nuk kanë respektuar afatet ligjore për deklarimin e pasurisë

Lëvizja FOL ka publikuar raportin “(Mos) zbatimi i Ligjit për Deklarim të Pasurisë nga Qeveria Haradinaj, Kurti 1 dhe Hoti”, ku thonë zyrtarët e lartë publik të kë...

Gazetarët e BIRN fitojnë çmimin e parë dhe të tretë në fushën e prokurimit publik

Në kuadër të ceremonisë së ndarjes së çmimeve për gazetarët më të mirë për raportim në fushën e prokurimit publik në Kosovë, Lëvizja FOl ...