Postet nga: Levent Kasëmi

Gjykata i liroi ish-drejtorët komunalë nga akuza e keqpërdorimit të detyrës

Gjykata e Prizrenit pas katër vitesh gjykim nuk arriti të gjejë prova dhe rrethana fajësuese kundër ish-drejtorëve komunalë të akuzuar për keqpërdorim të detyrë...

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve në Prizren, Prokuroria kërkon dënimin e tyre

Prokuroria e Prizrenit ka kërkuar dënimin ish-zyrtarëve komunalë të akuzuar për keqpërdorim të detyrës.

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve, në vend të fjalës përfundimtare Prokuroria bën precizimin e aktakuzës

Precizimi i aktakuzës nga ana e Prokurorisë të premten ka pamundësuar vazhdimin e fjalës përfundimtare në rastin e ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit.

Gjykimi i ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, i akuzuari: Nuk është bërë shkelje gjatë vlerësimit të pikëve

Fejzë Kabashi, ish-drejtor i Mirëqenies dhe Punës Sociale, ka dhënë mbrojtjen para Gjykatës së Prizrenit.

Dështon të nisë gjykimi ndaj ish-drejtorit të Shërbimeve Publike të Komunës së Prizrenit

Seanca e paraparë ndaj ish-drejtorit të Shërbimeve Publike të Komunës së Prizrenit, Levent Kasemi, ka dështuar të mbahet në Gjykatën e Prizrenit.

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, dëshmitarja: Anëtarët e komisionit nuk u konsultuan me zyrtarët e tjerë për procedurat e ankandit

Tre ish-drejtorët e komunal, Levent Kasëmi, Fejzë Kabashi dhe Refik Shaqiri, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit

Gjykimi i ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, dëshmitari: Anëtarët e komisionit gabuan në përzgjedhjen e fituesit të ankandit

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare, ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve.

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të komunës së Prizrenit, dëshmitari: Kriteri kryesor për dhënien e pronës është çmimi më i lartë

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve.