Postet nga: Letra

DOKUMENT- Anëtarët ndërkombëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë tregojnë arsyet e dorëheqjes

Tre anëtarët ndërkombëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë Jeff Butel, Herb Amato dhe Magdalena Ziolo kanë dhënë dorëheqje nga ky kë...

Akademia Suedeze i shkruan AShAK-ut, mbron Çmimin Nobel për Peter Handken

Akademia Suedeze e Shkencave i është përgjigjur letrës së Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, përmes cilës një muaj më parë, kjo e fundit ...

Bill Clinton i shkruan letër Kadri Veselit

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton i ka dërguar letër Kadri Veselit, me të cilën e falënderon për pritjen e organizuar ...

Thaçi i shkruan letër Trumpit, “Mbes i përkushtuar të arrihet marrëveshja me Serbinë”

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, më 4 Korrik, në përvjetorin e 243-të të Ditës së Pavarësisë së SHBA-së, ia ka dërguar një letër homologut të ...

Qyetarët ankohen për mungesa të shamponit e letrës, QKUK e mohon

Brenda disa muajve është përsëritur ankesa e qytetarëve për mungesa të mjeteve elementare në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Shoqëria Civile, letër ministrave e deputetëve: Thuani “Jo” ndërtimit të hidrocentralit në Lumbardh

Përfaqësues të shoqërisë civile, mbi 120 organizata të ndryshme, dje i kanë dërguar letër të hapur Këshillit Ndërministror për Investime Strategjike për ...

Paralajmërimi i ShBA-së: Nëse nuk e pezulloni taksën, nuk mund të kemi raportet që kishim më parë!

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip S Kosnnett, i dorëzoi presidentit të vendit, Hashim Thaçi, letrën e nënshkruar nga Mattthew Palmer, zëvendësasistent i Sekretarit të ...

Eliot Engel i shkruan sekretarit Pompeo: drejtësi për viktimat e luftës në Kosovë

Ligjvënësi amerikan Eliot L. Engel, i bëri thirrje departamentit amerikan të shtetit që ta shndërrojë drejtësinë për viktimat e luftës së Kosovës, ...