Postet nga: lesna

Prishtinë, përleshje fizike te ‘Lesna’, theret me thikë një person - Foto

Rreth orës 16:00 ka ndodhur një përleshje fizike mes disa personave te kompleksi ‘Lesna’ në qendër të Pshtinës.

Dënohen ish- zyrtarët e “ Lesna-s “ në Mitrovicë

Burg efektiv  dhe burg me kusht janë dënimet që iu shqiptuan ish- zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna”.

Dëshmitarët: Nuk e kemi ditur se ishim garantues për kredi në ‘Lesna’

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna”, Ardian Jonuzi e Berat Hasani, të akuzuar për veprën penale – keqpërdorim ...

Gjykimi kundër zyrtarëve të ‘Lesna’-s, dëshmitarët mohojnë të kenë aplikuar për kredi

Në gjykimin e zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna”, Ardian Jonuzi dhe Berat Hasani, sot kanë dëshmuar tre dëshmitarë.

Prokurori në Seancë Tjetër, Dështon Ajo Ndaj Zyrtarëve të 'Lesna'-s

Në Gjykatën Themelore të Mitrovicës ka dështuar të mbahet seanca e paraparë kundër zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna”, Ardian Jonuzi dhe Berat Hasani.

Refuzimi i Lesnës t`ia Kthejë 368 Mijë Euro Ndërmarrjes Publike

Borxhi prej 368 mijë eurove të cilin kompania “Lesna” po refuzon t`ia paguaj Ndërmarrjes Publike Banesore, neglizhenca e gjykatave dhe institucioneve tjera të ligjit tregojnë edhe njëherë pë...

Zvarritja e Përmbarimit Pas Ndërhyrjes së Prokurorisë

Ndërmarrja Publike Banesore ka vite që po kërkon borxhin prej 318 mijë eurosh nga kompania “Lesna”, mirëpo edhe përkundër vendimeve të plotfuqishme të gjykatave nuk ka ...

NPB Kërkon Borxhin nga 'Lesna'

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sonte transmetoi hulumtimin ekskluziv rreth kontestit financiar të Ndërmarrjes Publike Banesore dhe kompanisë “Lesna”.