Postet nga: lendim ne vendin e punes

Lëndohet një punëtor, bie nga skelet

Policia ka njoftuar se një person është lënduar pasi që dyshohet se ka rënë nga skelet derisa ishte duke punuar.

Ferizaj, rrëzohet në vendin e punës

Një qytetar në Ferizaj është rrezuar nga një ndërtesë gjatë kohës që ishte duke punuar aty.

Rrëzohet në vendin e punës, dërgohet në QKUK

Një person deri sa ishte në vendin e tij të punës është rrezuar nga kulmi i një shtëpie me q`rast ka pësuar lëndime.

Rrëzohet në vendin e punës, lëndohet lipjanasi

Një qyetetar deri sa ishte duke punuar në një objekt të lartë, punë ndërtimtarie është rrëzuar dhe ka pësuar lëndime.

Lëndohen dy punëtorë në vendin e tyre të punës në Lipjan

Dy punëtorë kanë pësuar lëndime gjatë ditës së djeshme në vendin e tyre të punës.

Prizren - Punëtori lëndohet në vendin e punës, dërgohet në QKUK

Një punëtor i një kompanie në Lubizhdë të Prizrenit ka pësuar lëndime gjatë ditë së djeshme në vendin e tij të punës.

Punëtori lëndohet në vendin e tij të punës në Gërlicë të Ferizajt

Një punëtor i një kompanie ndërtimore ka pësuar lëndime në vendin e tij të punës në fshatin Gërlicë të Ferizajt.

Prizren, lëndohet në vendin e punës

Një person ka pësuar lëndime trupore derisa ka qenë duke punuar.