Postet nga: lëndim i lehtë trupor

Prishtinë - Sulmohet nga personi i cili u prezantua si polic

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka hapur një rast për lëndim të lehtë trupor dhe prezantim të rrejshëm.

Del para gjyqit i akuzuari për vrasjen në Bardhaniq të Gjakovës

Col Imeraj, nga fshati Geghysen i Tropojës, Republika e Shqipërisë, i akuzuar për veprat penale vrasje e rëndë, vrasje në tentativë dhe lëndim i lehtë ...

Aktakuza ndaj Col Imerajt detajon vrasjen në Bardhaniq të Gjakovës vitin e kaluar

Më 31 mars 2021, u ngrit akuza ndaj Col Imerajt nga fshati Geghysen në Tropojë,  Shqipëri, për veprat penale vrasje e rëndë, vrasje në tetativë dhe lëndim i ...

Lipjan, rrahje mes familjarëve

Tre familjarë janë rrahur mes vete pas një mosmarrëveshjeje që kishin pasur.

Prizren, paraburgim të dyshuarit që sulmoi vajzën e tij

Gjykata e Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh ndaj të pandehurit Xh.Xh., i dyshuar për lëndim të lehtë  trupor.

Malishevë, përleshje mes 3 personave

Tre persona janë arrestuar në Malishevë pasi pas një mosmarrëveshjeje janë përleshur fizikisht mes vete.

Gjakovë, rrahje mes vëllezërish pas një mosmarrëveshjeje për pronë

Dy persona janë arrestuar mbrëmë rreth orës 22:45 në fshatin Bec të Gjakovës pasi ishin rrahur ndërmjet vete.

Suharekë, djali rrah babanë

Një person është arrestuar në Suharekë dje rreth orës 13:00 nën dyshimin se ka shkaktuar dhunë psiqike dhe fizike ndaj babait të tij.