Postet nga: legalizimi

Gjermania legalizon kanabisin

Gjermania i është bashkuar një grupi të vogël shtetesh dhe juridiksionesh që kanë legalizuar kanabisin, pasi Bundestagu miratoi një ligj që u lejon individëve dhe shoqatave vullnetare pë...

Komuna e Prishtinës: Aplikoni për legalizim të ndërtimeve, mund të përfshiheni në listën e rrënimit

Komuna e Prishtinës sot përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka njoftuar se kanë përgatitur një udhëzues që do të iu ndihmojë në procesin e ...

Prishtina

Prishtinë, projektligji i ri pritet të shtyjë afatin për legalizim të ndërtimeve pa leje

Afati për legalizim të ndërtimeve pa leje në komunën e Prishtinës parashihet të shtyhet deri më 31 dhjetor 2025.

Rama: Do të legalizojmë kanabisin për qëllime mjekësore

Kryeministri Edi Rama deklaroi se Shqipëria do të legalizojë kultivimin dhe eksportimin e kanabisit për qëllime mjekësore, pasi mori mendimin e qytetarëve në anketën ...

Kili miraton projektligjin për legalizimin e martesës të së njëjtës gjini

Kongresi i Kilit ka miratuar të martën projektligjin për legalizimin e martesës të së njëjtës gjini, duke u bashkuar me pjesën tjetër të ...

Armët ilegale që vrasin

Rreth 250 mijë armë ilegale janë në posedim të qytetarëve të Kosovë, sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të Brendshme. Dhe ky numër po paraqet kë...

Bizneset i dalin në mbrojtje ‘Abi Çarshisë’

Oda Ekonomike e Kosovës i ka dalur në mbrojtje qendrës tregtare "Abi Çarshia", në Prizren, një pjesë e së cilës ka nisur të rrënohet nga Komuna ...

Zëvendësministri u bën thirrje qytetarëve që të legalizojnë armët

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia e Kosovës, më rastin e Ditës Ndërkombëtare ...