Postet nga: legalizim i përmbajtjes së rreme

Punëtori i lënduar në punë rrëfen se ish-shefi ia falsifikoi kontratën

Pesë vite më parë, Mentor Ramadani kishte pësuar një aksident në vendin e tij të punës në Gjakovë. 

Të akuzuarit për tjetërsimin e pronës së ish-Radio Televizionit të Prishtinës deklarohen për fajësinë

Lekë Prenaj, ish-gjykatës në Gjykatën e Prishtinës, Hilmi Kastrati, ish-kryetar i Bordit Ekzekutiv të Drejtorëve të Radio Televizionit të Prishtinës, Shkumbin Qehaja dhe Shpëtim ...

Falsifikoi diplomën e shkollës së mesme, dënohet me burgim

Gëzim Bytyqi, i akuzuar për falsifikimin e diplomës së shkollës së mesme, është shpallur fajtorë nga Gjykata deh është dënuar më një vit burgim.

Tre të arrestuar, dy biznesmenë dhe një përmbaruese private

Një pronar i një kompanie të derivateve, një përmbaruese private dhe një menaxher i një kompanie janë arrestuar sot nga policia nën dyshimin për keqpërdorim të ...

Gjilan, falsifikon datën e lindjes për të vazhduar punën pas pensionimit

Me qëllim që të vazhdoj punën edhe një vit pas pensionimit një person në Gjilan ka falsifikuar datën e lindjes në kopjen e ekstraktit nga Regjistri Qendror ...

7 të Arrestuar për Inskenim të Aksidenteve të Trafikut

Për shkak se të njëjtit me qëllim të përfitimit pasuror për dëmet materiale dhe jomateriale nga kompanitë e sigurimeve në Kosovë me vetura kanë ...