Postet nga: Lajme

Hekurudhat, Prokuroria Ngre Aktakuzë pas Raportimit të Gazetës Jeta në Kosovë

Sipas komunikatë së Prokurorisë, i pandehuri, në mars të vitit 2014, si drejtor i Departamentit Ligjor dhe Licencimit të ARH, ka tejkaluar kompetencat e tij duke lejuar ndërmarrjen “Trainkos&...

Kryeprokurori Lumezi i Pakënaqur me Luftën Kundër Korrupsionit

Në mbledhjen e KPK-së raportoi Laura Pula koordinatore nacionale në luftë kundër korrupsionit Pula raportoi për Planin e Veprimit për Rritjen e Efikasitetit të Sistemit Prokurorial në ...

Xhemshit Krasniqi Del Sot Para Gjykatës

Zyra e Prokurorit të Shtetit konfirmoi sot se Policia e Kosovës të martën ka ekzekutuar një letër rreshtim kundër të arratisurit Xh.K, i dyshuar pë...

Asamblisti i ‘Zhurmshëm’ Bëhet Kryetar i AAK-së në Pejë

Njoftimin për ndërrime në kreun e kësaj partie e dha vetë AAK-ja në Pejë.

Ngjitja dhe Rënia e Millosheviqëve, në Libër 1000 Faqësh

Mirjana Markoviç ka publikuar historinë e jetës së saj, “Bilo je në Ovako” ("Ja sesi ishte”). Botuesit, kompania “Novosti” e Serbisë, thonë: “Pas 15 ...

Hashim Thaçi: S’kemi Asgjë për të Fshehur nga Gjykata Speciale

Thaçi tha ditën e enjte se themelimi i gjykatës së re speciale, e cila ka hasur kundërshtime të forta nga opozita në Kosovë, nuk ishte një ...

Mbyllja e Kufirit Kroat Alarmon Fqinjët Ballkanas

Pasi më shumë se 13,000 refugjatë nga Siria dhe Iraku hynë në Kroaci nga Serbia të mërkurën dhe të enjten, Kroacia përkohësisht mbylli kufirin me Serbinë të ...

‘Çakallët’ Ndihen të Pafajshëm për Vrasjen e 118 Shqiptarëve në Pejë

Dymbëdhjetë ish-anëtarë të Skuadrës 177 të Ushtrisë Jugosllave të Ndërhyrjes, të cilët po gjykohen për torturë dhe grabitje si dhe vrasjen e 118 shqiptarëve të ...