Postet nga: Labinot Gruda

Afera me vjedhjen e 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit, konfirmohet aktakuza ndaj Labinot Grudës dhe Kadri Shalës

Aktakuza ndaj Labinot Grudës dhe Kadri Shalës, të akuzuar pë aferën e vjedhjes së mbi 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit është konfirmuar nga Gjykata e Prishtinë...

Aktakuza: Labinot Gruda e Kadri Shala planifikuan vjedhjen e rreth 2.1 milionë eurove nga Thesari i Shtetit

Labinot Gruda e Kadri Shala po akuzohen nga Prokuroria Speciale për disa vepra penale në lidhje me vjedhjen e 2 milionë e 77 mijë e 995 euro e 90 centë nga Thesari i ...

Dosja e prokurorisë: Si e kreu Labinot Gruda transferimin e 2.1 milionë eurove nga Thesari i Shtetit

Mbi 2 milionë euro u “zhdukën” nga Thesari i Shtetit tetorin e vitit të kaluar ndërsa i dyshuari kryesor për këtë çështje ishte Labinot Gruda, në atë ...

Të akuzuarit e aferës '2 milionëshi', deklarohen të pafajshëm

Labinot Gruda e Kadri Shala janë deklaruar të pafajshëm kundrejt akuzave të Prokurorisë Speciale për “avullimin” e mbi 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit.

“Thesari” dhe “Adriatiku”, dy nga tre rastet e shënjestruara nga Prokuroria Speciale

Prokuroria Speciale e Kosovës (PSRK) sot ka shënjestruar 3 raste të reja.

Të dyshuarve për skandalin e 2 milionë eurove, u vazhdohet masa e paraburgimit edhe për dy muaj

Gjykata e Prishtinës, ka marrë vendim duke ua vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj, dy të dyshuarve, Labinot Gruda dhe Kadri Shala, për vjedhjen ...

Skandali i 2 milionëshit, të dyshuarve u vazhdohet paraburgimi edhe për dy muaj

Gjykata e Prishtinës, ka marrë vendim duke ua vazhduar masën e paraburgimit edhe për dy muaj, dy të dyshuarve, Labinot Gruda dhe Kadri Shala, për vjedhjen ...

Skandali i 2 milionëshit, Gjykata merr vendim të ri ndaj të dyshuarve

Gjykata e Prishtinës, ka marrë vendimi me të cilën iu ka vazhduar masën e paraburgimit prej 30 ditëve, dy të dyshuarve, Labinot Gruda dhe Kadri Shala, pë...