Postet nga: Kymete Kicaj

3 policët e pranojnë fajin për marrje ryshfeti, i 4-ti kërkon lirimin nga akuza

Në rigjykimin e 4 zyrtarëve policorë, të akuzuar për marrje ryshfeti, është dhënë fjala përfundimtare.

Jepet fjala përfundimtare në rigjykimin e 4 policëve të akuzuar për marrje ryshfeti

Zyrtarët policorë Driton Bajrami, Neshat Avdaj dhe Myzafer Sylejmani, së bashku me Binak Bytyçin, të akuzuar për marrje ryshfeti, sot në Gjykatën e Prizrenit do të ...

Urdhërohet super-ekspertizë ndaj të akuzuarit për vrasje të rëndë në prani të Policisë

Mbrojtja e Skender Berishës, i akuzuar për vrasje të rëndë nw Arbanë të Prizrenit, kërkoi sot nga trupi gjykues i përbërë nga Skender Çoç...

Gjykata shpall akgjykim lirues për Nexhat Çoçajn

Nexhat Çoçaj, ish drejtor i Arsimit në Komunën e Prizrenit është liruar nga akuzat nga Gjykata Themelore e Prizrenit. Derisa në pikën 1 të aktakuzës prokuroi ka ...

Gjykata sot vendos për Nexhat Çoçajn, akuzohet për keqpërdorim të fondit për javën e dëshmorit

Nexhat Çoçaj, Bekim Thaçi dhe Bedri Çejku sot do të paraqiten para Gjykatës së Prizren për t’u njoftuar me vendimin e trupit gjykues të pë...

Prokurori: Paratë për javën e dëshmorit, Nexhat Çoçaj i barti në llogarinë personale

Gjykimit maratonik ndaj Nexhat Çoçajt, Bekim Thaçit e Bedri Çejku, të akuzuar për keqpërdorim të mjeteve të ndara për manifestimin “Java e dëshmorit Remzi ...

Polici i akuzuar për ryshfet: Asnjëherë askujt nuk i kam marrë të holla

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca e rigjykimit të 4 policëve të trafikut të akuzuar për marrje ryshfeti nga shoferët kundërvajtës.