Postet nga: Kymete Kicaj

Rrënimi i aneksit pa leje të 'Abi Çarshia' - Mungon njëra e akuzuar, dështon seanca

 

Gjykimi për rrënimin e aneksit të 'Abi Çarshisë', dëshmitari tregon vlerën e dëmit

Në shqyrtimin gjyqësor të mbajtur në Gjykatën e Prizrenit, ndaj zyrtarëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare me ...

Dështon seanca gjyqësore ndaj ish-kryetarit të komunës së Suharekës

Mungesa e dy dëshmitarëve dhe e një gjyqtareje për arsye shëndetësore, e shtynë gjykimin ndaj ish-kryetarit të komunës së Suharekës, Sali Asllanaj.

I dhanë leje për fermë, biznesmeni ndërtoi kamp-shtëpiza ‘Crazy Love’

Në vitin 2014, në rrugën magjistrale Prizren – Nashec kishte filluar ndërtimi i kamp - shtëpizave të quajtura “ Crazy Love”.

Prizren, dënohet drejtoresha e shkollës

Behare Kryeziu, drejtoreshë e Shkollës ‘Mustafa Bakiu’ në Prizren, sot u dënua me burgim me kusht, në kohëzgjatje prej 6 muajsh.

Jepet fjala përfundimtare në rigjykimin ndaj drejtoreshës së shkollës Behare Kryeziu

Drejtoresha e shkollës në Prizren, në gjykim për falsifikim të dokumentit zyrtar.

Biznesmeni nga Ferizaj i akuzuar për vrasjen e gruas do të gjykohet për të 4 herë

Biznesmeni nga Ferizaj i akuzuar për vrasjen e gruas do të gjykohet për të 4 herë

7 vite gjykim, 5 vite në paraburgim kishte qëndruar i akuzuari Qamil Hetemi, 3 herë është shpallur fajtor me 14 vite burgim efektiv, e 3 herë është kthyer lënda në rigjykim. Në pë...

I akuzuar për vrasjen e gruas, biznesmeni nga Ferizaj të martën mëson për herë të katërt vendimin e Gjykatës

Në Gjykatën e Prizrenit sot është dhënë fjala përfundimtare për herë të katërt në gjykimin e Qamil Hetemit, i cili po akuzohet për vrasjen ...