Postet nga: Kuvendi i Kosovës

Kuvendi merr 10 minuta pauzë

Mungesa e kuorumit në seancën e sotme bëri që Kuvendi prape të shkoj në një pauzë 10 minutëshe.

PSD ia bën kuorumin pozitës

Kuvendi i Kosovës është duke vazhduar seancën për votimin e pikave të mbetura nga seancat e kaluara.

Kuvendi pa ia nisur mirë seancës shkon në pauzë

Ende pa filluar mirë seanca Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë, kjo për shkak se pavarësisht se janë një numër i madh i pikave të ...

Kuvendi nis punimet me një orë vonesë

Kuvendi i Kosovës ka nisur punimet me rreth një orë vonesë. Në seancë prezent ishin edhe deputetët e LDK-së dhe LVV-së.

Kuvendi syon ta zë hapin e humbur në fund të vitit, listë e gjatë e rendit të ditës në seancën e sotme

Kuvendi i Kosovës sot vazhdon seancën, në rend të ditës janë një numër i madh i pikëve të mbetura nga seancat e kaluara.

Me Ligj në finalen e dialogut me Serbinë

Përmes një Projektligji të posaçëm për dialog, Kuvendi i Kosovës po synon që të përcaktojë përgjegjësitë dhe kompetencat e delegacionit shtetëror në ...

Kërkohet rritja e buxhetit për strehimore

Grupi për Siguri dhe Barazi Gjinore u bëri thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës që të ndajnë buxhet të mjaftueshëm për strehimoret për ...

Kuvendi dështon të miratojë deklaratë kundër BIA-s

Kuvendi i Kosovës ka dështuar ta votojë një deklaratë dënuese për ndalimin e deputetit Slobodan Petroviq nga ana e autoriteteve serbe.