Postet nga: Kushtrim Shyti

Kërkesa e dëshmitarit, mbyllet për publikun një pjesë e seancës së gjykimit për Masakrën e Izbicës

Muhamet Alidemaj është ulur në bankën e të akuzuarit lidhur me akuzat për krime lufte ndaj popullatës civile lidhur me Masakrën e Izbicës.

Rasti “Veteranët”, 4 komandantë brigadash rrëfejnë për procesin e verifikimit të statusit të veteranëve të UÇK-së

Pesë dëshmitarë të rinj kanë dëshmuar më 28.02.2024 në procesin gjyqësor i njohur si "Veteranët" që po zhvillohet në Gjykatën e Prishtinës.

Komandanti i UÇK-së e pranon se ka pasur aplikues për status veterani që te rubrika “detyrat” kanë shkruar “bukëpjekës” ose “kuzhinier”

Pesë komandantë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë dëshmuar më 27.02.2024 në gjykimin e 12 të akuzuarve në rastin e njohur si "Veteranët".

Çka tha Daut Haradinaj për Albin Kurtin në gjykimin për rastin “Veteranët”?

Në gjykimin për rastin e njohur si “Veteranët” më 26.02.2024 kanë dëshmuar ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Daut Haradinaj, dhe tre dëshmitarë të tjerë.

Vrasja e policit në Zllatar, rasti kalon tek një gjyqtar tjetër

Lirim Haxholli, zyrtar policor, 27-vjeçar, kishte mbetur i vrarë sipas Prokurorisë nga arma zyrtare e kolegut të tij, Fatlum Mehmeti, në një aheng më 18.02.2022.

Gjykimi i ish-zyrtarëve të Ministrisë të dyshuar për aferën me patentë shoferë, dëgjohen dy dëshmitarë

Ish-ushtruesi i detyrës i Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Infrastrukturës, Nebih Shatri, ish-drejtori i Departamentit të automjeteve, Kadri Krasniqi dhe ish-këshilltari politik i Ministrisë, ...

Dosja për dallaveret me patentë shoferë, dëshmitari Betim Reçica thotë se buxheti i shtetit nuk dëmtua asnjë cent

Nebih Shatri, Kadri Krasniqi dhe Pjetër Ndou, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës. Ata akuzohen se duke qenë pjesë e ...

3 gjyqtarët që u avancuan në Departamentin Special të Gjykatës së Prishtinës

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka marrë vendim që t’i avancojë 3 gjyqtarë në Departamentin Special të Gjykatës së Prishtinës.