Postet nga: Kuponët fiskal

Pamje: Diskotekat e Prishtinës në parregullsi tatimore

Në vazhdën e aksioneve të Administratës Tatimore të Kosovës, po dalin në pah ikjet e tatimeve të shumë lokaleve e diskotekave që operojnë edhe pas mesnatës.

Skandal:Biznesi i diskotekave të Prishtinës zihen duke shmangur tatime

Pas raportimit të KALLXO.com, Administrata Tatimore e Kosovës mbrëmë ka zhvilluar një aksion të gjerë me qëllim të verifikimit të lëshimit të kuponëve fiskalë ...

Tërhiqen numrat potencial fitues për kuponët fiskal nga ATK

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka bërë tërheqjen e numrave potencial fitues, për rimbursim të qytetarëve nga grumbullimi i kuponëve fiskal për periudhë...

ATK: Sot është afati i fundit për aplikim për rimbursim të kuponëve fiskal

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ka njoftuar se vetëm edhe sot është afati për aplikim në kampanjën për rimbursim nga kuponët fiskal për ...

ATK njofton se kur nis aplikimi për rimbursim nga kuponët fiskalë

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar të gjithë qytetarët se  nga data 1 Prill 2019 mund të aplikojnë për rimbursim nga kuponët fiskalë.

VIDEO: ATK gjobit kompanitë e autobusëve për mos-lëshim të kuponit fiskal

Inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës, dega në Gjilan kanë dal në teren për të inspektuar linjat e autobusëve nëse po lëshojnë apo ...

Ja kur bëhet tërheqja e shortit për kuponët fiskal

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se më 9 gusht, duke filluar nga ora 08:30 do të bëjë tërheqjen e numrave potencial fitues për rimbursim nga kuponët ...

Kërkohet verifikimi i llogarive bankare për rimbursim nga kuponët fiskal

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar të gjithë qytetarët që aplikojnë për rimbursim nga kuponët fiskal dhe ata që kanë aplikuar për TM2 2018 (tre ...